Antalya — 11 augustus 2011
All-inclusives in Antalya

De meeste mensen die een vakantie boeken in Antalya, verblijven in een van de grote hotels aan de kust. Hierbij kiezen ze vaak voor de all-inclusive formules. Als je een all-inclusive boekt, betaal je een vaste prijs waarin doorgaans eten, drank en gebruik van verschillende hotelfaciliteiten inbegrepen zijn. Als je een all inclusive boekt, kan je pas echt op je gemak relaxen.

Antalya telt heel veel grote hotelcomplexen. Of je nu dichtbij de stad wilt verblijven of iets verder, de keuze blijft overweldigend. Veel mensen kiezen voor een all-in vakantie.

Boek je een all-inclusive in Antalya, dan hoef je tijdens je vakantie zelf aan niet veel meer te denken. Behalve aan genieten natuurlijk! Iedere dag kan je eten en drinken in het hotel. Hiermee moet je wel opletten, want vaak moet je voor een à la carte-menu of voor het nuttigen van niet-lokale alcoholische dranken nog iets bijbetalen.

Als je een all inclusive boekt in een hotel, mag je doorgaans van de meeste faciliteiten van het hotel gebruik maken. Soms moet je wel voor het gebruik van sportvelden, sauna’s, enz. bijbetalen. Het is aan te raden op voorhand na te gaan wat er gratis is en waarvoor je moet betalen.

Gerelateerde berichten

Leen