Citytrip Lissabon — 12 augustus 2011
Aanbiedingen naar Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is sowieso al niet zo’n dure stad voor een citytrip. Maar helemaal goedkoop wordt het als je ingaat op een van de vele aanbiedingen of promoties  van de reisbureaus of reisorganisaties. En hoe meer je bespaart op je reis en accommodatie, hoe meer je kan uitgeven in Lissabon zelf natuurlijk!

Als je er een beetje op let, zal je regelmatig een aanbieding naar Lissabon aantreffen. Deze aanbiedingen kunnen met of zonder transport zijn. Zo zijn er promoties waarbij de vlucht inbegrepen is in de prijs maar ook promoties waarbij je bijvoorbeeld enkel een fikse korting krijgt op je accommodatie in de Portugese hoofdstad.

Ook bij de vluchten naar Lissabon vind je regelmatig aanbiedingen. Als je de aanbiedingen dus goed in de gaten blijft houden, kan je zonder twijfel een  betaalbare citytrip naar Lissabon boeken.

Gerelateerde berichten

Leen