Citytrip Lissabon — 12 augustus 2011
Uitgaan in Lissabon

Lissabon staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Je kan er gezellig iets gaan drinken in een van de vele bars in de oude wijk Bairro Alto. Het uitgaansleven gaat er meestal wel pas goed van start vanaf een uur of een, niets voor de vroege vogels dus! Een zonsondergang betekent in Lissabon nooit dat de dag gedaan is.

De Bairro Alto is de uitgaansbuurt bij uitstek van Lissabon. Iedere avond wordt er doorgedaan tot zonsopgang, hoewel vrijdag- en zaterdagnacht de belangrijkste uitgaansbuurten zijn. Aangezien de bars vaak te klein zijn, nemen velen hun drankje mee naar buiten, dus ook op straat is het een gezellige bedoening.

Naast bars vind je in Lissabon, dat steeds vaker gerekend wordt tot de meest trendy steden van Europa, ook een heleboel andere uitgaansgelegenheden. In de clubs en discotheken van de Portugese hoofdstad komen vaak (internationaal) bekende dj’s draaien.

Typisch Portugees zijn de fadorestaurants, waar je heerlijk kan eten terwijl je geniet van deze melancholische traditionele muziek. Een unieke ervaring!

Gerelateerde berichten

Leen