Citytrip Lissabon — 12 augustus 2011
Gezellig shoppen in Lissabon

Lissabon is een erg gezellige winkelstad. Het traditionele winkelcentrum van de Portugese hoofdstad is nog steeds Baixa, al verschijnen er de laatste jaren steeds mee winkelcentra. Of je nu op zoek bent naar een leuke hebbedingetjes, dure designkledij of tweedehandsspullen, in Lissabon zal je niet ver moeten zoeken.

In Baixa vind je tegenwoordig veel toeristische souvenirwinkels waar typische producten als porto en keramiek verkopen. Je vindt er ook de typische Europese winkelketens zoals Zara en H&M. In de wijk Chiado vind je chiquere boetieks en winkels die luxeproducten aan de man brengen.

De meeste luxueuze winkelstraat van Lissabon is de Avenida da Liberdade. Je vindt er de dure modemerken, maar ook de chique restaurants en hotels.

De winkelcentra van Lissabon zij over het algemeen zeven dagen op zeven open.  Meestal openen ze rond 9.30 uur ’s morgens en blijven ze open tot 11.00 uur ’s avonds.

Gerelateerde berichten

Leen