Citytrip Londen — 17 augustus 2011
Aanbiedingen naar Londen

Londen is een van de populairste citytripbestemmingen. En, wat nog meer is, de stad ligt vlakbij. Zowel met de trein, met de auto als met het vliegtuig kan je in een paar uurtjes in Londen staan. Bij de verschillende reisorganisaties vind je erg veel aanbiedingen voor Londen terug.

Als je een citytrip naar Londen plant en je deze zo goedkoop mogelijk wilt houden, is het beste wat je kan doen de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijken. Vaak kan je in Londen een hotel met korting boeken, of krijg je korting op het transport in combinatie met je hotel.

Natuurlijk zijn de aanbiedingen voor Londen ook afhankelijk van in welke periode van het jaar je wilt gaan, hoe lang op voorhand je je citytrip wilt vastleggen en voor welke soort accommodatie je kiest.

Gerelateerde berichten

Leen