Citytrip Londen — 17 augustus 2011
Uitgaan in uitbundig Londen

In veel steden is het leuk om uit te gaan, maar slechts weinige evenaren het uitbundige nachtleven van Londen. Wil je graag een biertje drinken in een traditionele Engelse pub, uit de bol gaan op de dansvloer of een bekende musical bezoeken? Dat kan in Londen allemaal! Het Londense uitgaansleven biedt voor ieder wat wils.

Als je in Londen bent, moet je absoluut eens een bezoek brengen aan een traditionele Engelse pub. Maak je graag de dansvloer onveilig, dan heeft Londen een uitgebreid aanbod aan nachtclubs. Bekende en minder bekende dj’s komen hier het beste van zichzelf geven.

Soho is een van de bekendste uitgaansbuurten van Londen. Maar ook in het hippe Camden Town valt ’s avonds heel wat te beleven. Naast pubs en nachtclubs vind je in Londen ook tal van cocktailbars, loungebars, comedy clubs en andere uitgaansgelegenheden.

Wereldberoemd zijn de Londense musicals, die opgevoerd worden in de theaterbuurt West End. De tickets zijn vrij duur, maar als je ze pas op het laatste moment koopt, zakken de prijzen behoorlijk. Als je een cultureel avondje uit verkiest, heb je trouwens nog veel meer keuze: een opera of muziekopvoering in de Royal Opera meemaken, een popconcert van een beroemde band bezoeken of naar een kleinschaliger optreden gaan, een filmpje meepikken…

Gerelateerde berichten

Leen