Citytrip Madrid — 17 augustus 2011
Aanbiedingen naar Madrid

Madrid, de Spaanse hoofdstad, is een bestemming die heel erg in opkomst is voor een citytrip. Madrid is goed bereikbaar dankzij de vele vliegtuigmaatschappijen die erheen vliegen. Bovendien kan je er, zeker als je de aanbiedingen goed in het oog houdt, vaak al voor een prikje overnachten. Volg de promoties dus zeker als je een citytrip naar Madrid wilt maken!

Madrid is, ondanks de ruime belangstelling de laatste jaren, erg goedkoop gebleven. Bovendien bieden reisorganisators en luchtvaartmaatschappijen tal van aanbiedingen aan. Naar Madrid kan je dus zeker een goedkope vlucht boeken.

Ook de reisorganisaties bieden vaak promoties aan voor Madrid. Zo zijn er aanbiedingen waarbij je bij je boeking een nacht gratis aangeboden krijgt op hotel of promoties waarmee je een mooie korting kan versieren.

Gerelateerde berichten

Leen