Citytrip Madrid — 17 augustus 2011
Shoppen in Madrid, variatie troef!

Madrid is een stad die je ook als winkelstad niet zal teleurstellen. Als je houdt van shoppen, moet je er niet ver zoeken naar leuke designboetieks, kleurrijke winkeltjes met  hebbedingetjes, markten met heerlijke Spaanse lekkernijen of vlooienmarkten. Madrid, een topstad voor shoppers die van veel afwisseling houden!

Als je houdt van mode en de nieuwste kledingtrends, is Madrid zeker een stad waarin je je zal thuisvoelen. In de modeboetieks vind je zowel creaties van Spaanse als van buitenlandse designers. Onder andere in de wijk Salamanca zal  je veel boetieks aantreffen.

Madrid is ook de ideale stad om snuisterijen te kopen. Rond het Plaza Mayor vind je bijvoorbeeld heel wat winkeltjes die tal van hebbedingetjes verkopen. Als je graag Spaanse culinaire specialiteiten inslaat, zoals jamón ibérico, dan ben je in Madrid ook op de juiste plaats.

Een aanrader is El Rastro, de grote vlooienmarkt van Madrid. Op deze markt, die op zondagochtend plaatsvindt, kan je uren rondstruinen op zoek naar souvenirs.

Gerelateerde berichten

Leen