Citytrip Madrid — 17 augustus 2011
Het uitbundige nachtleven van Madrid

Madrid is een van de belangrijkste uitgaanssteden van Spanje. De Spaanse hoofdstad biedt op gebied van nachtleven eindeloos veel mogelijkheden, van bars over tapasbars tot clubs en discotheken. Bij warm weer speelt het uitgaansleven van Madrid zich voor een deel op straat af. De terrasjes zitten dan helemaal vol.

Madrilenen houden van uitgaan en samenkomen met vrienden, en dat merk je aan het uitbundige uitgaansleven. Net als in de rest van Spanje komt het uitgaansleven er pas laat op gang. Meestal gaat men pas rond een uur of 10 aan tafel, dus het diner kan gemakkelijk uitlopen tot na middernacht.

Het grootste deel van het jaar kent Madrid warm weer en speelt het uitgaansleven zich voor een groot deel op straat af. Madrid heeft tal van gezellige terrassen, die dan druk bevolkt worden.

Madrid stopt nooit met leven. Bars blijven er open tot in de vroege uurtjes. En er is voor iedereen wel wat te beleven! Of je nu graag een flamencoshow bezoekt, naar een discotheek gaat of de Spaanse wijnen uitprobeert in een van de vele wijnbars, in Madrid zul je er zeker voor terecht kunnen.

 

Gerelateerde berichten

Leen