Citytrip New York — 22 augustus 2011
Aanbiedingen voor New York

New York zit steeds meer in de lift als citytripbestemming, en daar hebben de vele aanbiedingen voor vluchten naar New York ongetwijfeld iets mee te maken. Terwijl het vroeger nog een erg kostelijke zaak was om naar de Verenigde Staten te vliegen, zijn de vliegtickets de laatste jaren erg betaalbaar geworden. Ook de hotels bieden vaak promoties aan.

Aanbiedingen voor vluchten en citytrips naar New York zal je vaak tegenkomen. Het loont de moeite de promoties goed in de gaten te houden, zodat je voor een appel en een ei naar ‘the Big Apple’ kan reizen.

Naast de verschillende luchtvaartmaatschappijen, bieden ook de touroperators of reisorganisators steeds goedkopere aanbiedingen aan naar New York. Het loont dus zeker de moeite deze in de gaten te houden. Vaak bieden de New Yorkse hotels ook goedkopere tarieven aan als je bijvoorbeeld meerdere nachten boekt.

Gerelateerde berichten

Leen