Citytrip New York — 22 augustus 2011
Uitgaan in New York, stad die nooit slaapt

New York krijgt wel eens de bijnaam ‘City that never sleeps’. En of dat waar is! In de stad is altijd wel iets te beleven, op welk uur van de dag of nacht je er ook rondwandelt. Het uitgaansleven van New York, dat kunnen niet veel steden evenaren. Het zou ronduit zonde zijn als je tijdens een bezoek aan New York het nachtleven niet zou opsnuiven.

New York heeft heel wat boeiende uitgaansbuurten, waaronder de East Village, SoHo, Chelsea, Midtown, Upper East en de West Village. De bars, discotheken en nachtclubs zijn hier heel gevarieerd en bieden voor ieder wel wat wils.

Clubs in New York komen en gaan, hoewel er natuurlijk ook gevestigde waarden zijn. Maar over het algemeen kan je wel stellen dat de clubs in New York toonaangevend zijn. Maak jij graag de dansvloer onveilig, dan moet je zeker een avondje uitgaan in New York.

Niet alleen als je van feesten houdt is New York de place to be, maar ook als je een echte cultuurliefhebber bent, ben je in New York op het juiste adres. Op Broadway, de New Yorkse theaterbuurt, kan je bijvoorbeeld de beste musicals en toneelstukken ter wereld zien.

Gerelateerde berichten

Leen