Citytrip New York — 23 augustus 2011
Shoppen in winkelparadijs New York

Als er een stad bekend staat om zijn uitgebreide winkelmogelijkheden, dan is het New York wel. De bruisende metropool is een waar winkelparadijs. Fervente shoppers zullen niet weten waar te beginnen, met beroemde winkelstraten als Fifth Avenue, Madison Avenue en tal van hippe winkelbuurten op een steenworp afstand van elkaar.

Fifth Avenue en Madison Avenue zijn de straten waar je de laatste, maar vaak peperdure designkleding kan inslaan. Hier zal je al snel zien waarom New York ook wel de designhoofdstad van deze wereld genoemd wordt!

Maar daarnaast heeft New York ook een heleboel leuke winkelbuurten waar je originele boetieks met schoenen en kleding en winkels met kunst en hebbedingetjes kan terugvinden. Twee van de hipste winkelbuurten van New York zijn The East Village en the Lower East Side. SoHo is de trendy winkelbuurt waar je een heleboel designboetieks en luxe-schoenenwinkels zult aantreffen.

Bekend zijn ook de New Yorkse warenhuizen, waaronder Macy’s en Bloomingdale’s. In deze gigantische winkels kan je werkelijk alles aantreffen onder een dak. Bij winkelen in de VS zal je ongetwijfeld aan de grote shoppingcentra denken, en ook dat zal je zeker in New York aantreffen. Een naam die misschien een belletje doet rinkelen,  is Time Warner Center, een groot winkelcentrum met veel luxewinkels.

Gerelateerde berichten

Leen