Citytrip Rome — 24 augustus 2011
Aanbiedingen naar Rome

Rome, de eeuwige stad, met haar grote historische waarde, staat niet bekend als de goedkoopste citytrip. Om de vele overblijfselen uit de tijd van de oude Romeinen en het Vaticaan te bewonderen, ben je meestal wel wat geld kwijt. Gelukkig zijn er het hele jaar door aanbiedingen, waardoor je vakantie in Rome toch betaalbaar wordt.

Rome is geen goedkope stad. Maar toch kan je een uitstap naar de Italiaanse hoofdstad zo duur maken als je zelf wilt. Reisorganisaties, touroperators en zelfs luchtvaartmaatschappijen hebben van tijd tot tijd aanbiedingen waarmee je veel goedkoper in de Italiaanse hoofdstad kan overnachten of er aan een aantrekkelijke prijs naartoe kan gaan.

Zo zijn er bijvoorbeeld aanbiedingen zodat je een aantal nachten op hotel overnacht en een nacht gratis krijgt, of dat je gewoon een bepaald percentage van de prijs niet hoeft te betalen. Bij luchtvaartmaatschappijen kan je vaak erg goedkope vluchten tegenkomen. Wil je graag naar Rome gaan, dan is het vooral de boodschap de aanbiedingen goed in het oog te houden.

Gerelateerde berichten

Leen