Citytrip Rome — 24 augustus 2011
Uitgaan in Rome, een feest!

Rome is een wereldstad, wat betekent dat het uitgaansleven er bruisend is. Een terrasje doen, uit je bol gaan in de club, gezellig bijpraten in een bar, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.  Wat je ’s avonds ook graag doet, in de Italiaanse hoofdstad kan het!

Het nachtleven in Rome speelt zich op de zomeravonden en ook op de warme voor- en najaarsavonden voor een groot deel buiten af. De terrassen zijn dan goed gevuld. Gezellige bars en cafés vind je in de hele stad. Een authentieke uitgaansbuurt is Travestere. Hier kom je minder toeristen tegen, maar des te meer echte Romeinen.

Nachtclubs vind je in Rome ook in overvloed, zeker in de wijken Testaccio en Ostiense. Aan veel van die clubs hangt wel een prijskaartje vast. Uitgaan in Rome is over het algemeen niet goedkoop.

Ook op cultureel vlak is er heel wat te beleven in Rome. De cultuurtempel bij uitstek is er het Teatro dell’Opera. In Rome zijn er ook vaak optredens van internationale sterren.

Gerelateerde berichten

Leen