Tunesië — 25 augustus 2011
Een schitterende reis naar Tunesië

Reizen naar Tunesië, dat is zon, zee en strand, gecombineerd met gevarieerde landschappen en tal van boeiende bezienswaardigheden. Tunesië is een heel gastvrij land met eeuwenoude tradities, dat tegelijkertijd alle comfort biedt dat een toerist nodig heeft. Reizen naar Tunesië, dat staat garant voor een afwisselende vakantie.

Tunesië heeft prachtige badplaatsen met goudgele stranden die je zo op een postkaartje kan zetten. Deze liggen voornamelijk aan de noordoostelijke kust. Een van de topbestemmingen om naartoe te reizen is het eiland Djerba, maar ook Monastir, Hammamet en Sousse zijn enorm populair.

Maar reizen naar Tunesië hebben meer te bieden dan alleen zee en strand. Woestijn, bergen, zoutmeren en natuurlijke baaien zorgen ervoor dat ook de natuurliefhebbers dit  land graag zullen bezoeken. Ook voor watersporters zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid.

 

Gerelateerde berichten

Leen