Tunesië — 25 augustus 2011
Last minutes voor Tunesië

Tunesië is erg in trek voor een zonvakantie. Bestemmingen als Djerba, Monastir, Hammamet en Sousse doen het erg goed bij zonnekloppers, maar het land heeft nog veel meer in de aanbieding: een boeiende geschiedenis, tal van bezienswaardigheden, een cultuur van gastvrijheid en een schitterende natuur. Een last minute maakt zo’n reis voor bijna iedereen betaalbaar.

Ben je een late beslisser of  krijg je gewoon plots zin om ertussenuit te trekken? Dan zijn last minutes naar Tunesië zeker iets voor jou. Last minutes zijn reizen die sterk in prijs verlaagd zijn omdat ze niet lang voor het vertrek geboekt worden. De meeste last minute-bestemmingen in Tunesië bevinden zich aan de Tunesische kusten.

Een vakantie aan een van de goudgele stranden aan het helderblauwe water van de Tunesische zee. Als je een last minute boekt naar Tunesië, kan dit sneller waarheid worden dan je denkt. De Tunesische hotels zijn van uitstekende kwaliteit, dus niets zal je droomvakantie in de weg staan.

Gerelateerde berichten

Leen