Tunesië — 25 augustus 2011
Tunesië, een pracht van een vakantiebestemming

Tunesië, een zonbestemming die jaar na jaar alleen maar wint aan populariteit. Tunesië is een prachtbestemming als je wilt genieten van zon, zee en strand, graag watersporten beoefent of golft, maar er is ook meer dan genoeg te zien en beleven. Tot de meest geliefde plaatsen voor een zonvakantie horen badplaatsen als Djerba, Sousse, Monastir, Hammamet en Port el Kantaoui.

Strand en cultuur kan je op vakantie in Tunesië moeiteloos met elkaar afwisselen. Het is een schitterend land met de meest gevarieerde landschappen.

Een van de topbestemmingen is Djerba, het Tunesische eiland aan de zuidkust van het land. De schitterende zandstranden in combinatie met de luxueuze hotels staan garant voor een geweldige all inclusive-vakantie.

Hammamet is een andere Egyptische topper, en de ideale uitvalsbasis voor wie een zonvakantie in Tunesië graag combineert met leuke uitstapjes. Als je ook graag de woestijn bezoekt, zijn vakanties in Sousse en Monastir aanraders.

Maar ook op andere gebieden is Tunesië volop genieten. Tunesië heeft een heerlijke keuken waarvan je volop kan genieten in de kleine restaurants in de steden of in het restaurant van je hotel.

Gerelateerde berichten

Leen