Tunesië — 25 augustus 2011
Vliegtickets voor Tunesië

Naar Tunesië ga je doorgaans met het vliegtuig. Jaar na jaar trekken steeds meer mensen naar de luchthavens voor een zonvakantie in Egypte. Over het algemeen zijn vliegtickets naar  Tunesië vrij betaalbaar, maar je kan de verschillende maatschappijen best eens goed  met elkaar vergelijken als je boekt.

Vliegtickets naar Tunesië zijn vaak duurder in het hoogseizoen, dat komt er overeen met de zomerperiode, van juni tot augustus. Beslis je pas laat op reis te vertrekken, dan kan een last minute-vliegticket een optie zijn. Die zijn vaak nog een stuk goedkoper.

Maar ook als je je vliegtickets lange tijd op voorhand boekt, kunnen deze een stuk goedkoper zijn. Het loont daarom de moeite de verschillende opties na te gaan. Er zijn meerdere maatschappijen die vliegtickets naar Tunesië aanbieden, keuze genoeg dus.

Gerelateerde berichten

Leen