Belek — 30 augustus 2011
All-inclusives in Belek

Belek, gelegen aan de Turkse Rivièra, op zo’n 45 kilometer van Antalya, is een badplaats die bekend staat om zijn erg kwaliteitsvolle hotels en resorts. Als je hier een all inclusive boekt, kan er al bijna niet meer mis gaan. Een all in in Belek staat garant voor een zorgeloze zon-, zee- en strandvakantie.

Belek is een vakantieoord dat nog niet platgelopen wordt door toeristen, maar daar komt de laatste jaren steeds meer verandering in. Er liggen een heleboel luxueuze vakantieresorts met alles erop en eraan. Veel hotels hebben bijvoorbeeld hun eigen privéstrand.

Als je een all inclusive boekt in zo’n hotel in Belek, wordt er dagelijks voor je maaltijden en drankjes gezorgd. Je betaalt namelijk een prijs waarin alles inbegrepen is. Ook kan je gebruik maken van alle of de meeste hotelfaciliteiten. Aangezien een all inclusive formule lichtelijk kan verschillen van hotel tot hotel, ga je  best op voorhand goed na wat er in de all in vakantie die jij wou boeken inbegrepen is.

Een hotel of een resort in Belek kan je bijna vergelijken met een dorp. Tijdens je all inclusive wordt er voor alles gezorgd,  tot de animatie toe. ’s Avonds zullen er bijvoorbeeld artiesten komen optreden. In veel hotels wordt ook animatie voor de kinderen voorzien.

Gerelateerde berichten

Leen