Bodrum — 01 september 2011
All inclusives naar Bodrum

Zoals in elke Turkse badplaats, kan je ook in Bodrum kiezen voor een all inclusive formule. Het charmante stadje telt een heleboel luxueuze hotels. Een all inclusive heeft veel voordelen, maar een van de belangrijkste  is dat je je op vakantie nergens nog zorgen over moet maken. Je eten, drank en het gebruik van de meeste hotelfaciliteiten zijn namelijk steeds bij de prijs inbegrepen.

De meeste hotels in en rond Bodrum tellen drie tot vijf sterren en liggen vlakbij het strand. Er zijn zowel hotels die vlakbij het centrum van Bodrum liggen als hotels die er een paar kilometer van verwijderd zijn.

Genieten van de Turkse keuken en vaak ook andere keukens, de hele dag door lekkere drankjes en hapjes consumeren, in het hotelzwembad plonsen of in een comfortabele ligstoel genieten, als je een all inclusive boekt zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je rekeningen onnodig zullen oplopen.

Wat er allemaal inbegrepen is in de prijs die je betaalt voor je all inclusive verblijf in Bodrum, is afhankelijk van hotel tot hotel. Vaak zal je voor het gebruik van bepaalde faciliteiten moeten bijbetalen, zal je een extra prijs moeten betalen als je à la carte bestelt, enz. Licht je op voorhand goed in.

 

Gerelateerde berichten

Leen