Bodrum — 01 september 2011
Nachtleven in bruisende uitgaansstad Bodrum

Bodrum staat niet alleen bekend als zon-, zee- en strandstad, maar het staat ook bekend om zijn bruisende uitgaansleven. Vroeger was dit de stad waar de Turkse jetset het mooie weer kwam maken, maar tegenwoordig gaan ook de toeristen hier graag uit de bol. Het nachtleven van Bodrum biedt voor ieder wel wat wils.

Doe je graag een terrasje met uitzicht op zee? Dan is het een aanrader eens naar de straat Cumhuriyet Cad te trekken. Rond het plein Iskele Meydani is het nachtleven echter nog levendiger. Hier vind je onder andere de befaamde openluchtdiscotheek Halikarnas, waar je op allerlei soorten muziek de nacht door kan dansen. Het is een van de bekendste discotheken ter wereld. Houd er wel rekening mee dat de toegang tot de discotheek vrij duur is.

Daarnaast zijn er nog verschillende andere openluchtdisco’s en bars, waar je lan dansen op hiphop, latino, rock, house, elektro, enz. Speciaal is ook de partyboot Club Bodrum. Deze heeft een glazen bodem, waardoor je letterlijk op de Middellandse Zee staat te dansen. Houd er wel rekening mee dat je niet van boord kan voor de boot weer aanmeert in de haven.

Ook in de wijk Gümbet zijn erg veel uitgaansgelegenheden te vinden. Hier liggen vooral bars en gaat het er vaak uitbundig aan toe. Het nachtleven in Bodrum zelf wordt over het algemeen bestempeld als iets verfijnder.

Gerelateerde berichten

Leen