Bodrum — 01 september 2011
Last minutes naar Bodrum

Naar Bodrum, de populaire kust- en uitgaansstad aan de Turkse Westkust, worden jaarlijks heel wat last minutes geboekt. Als je een last minute boekt naar Bodrum, besluit je eigenlijk pas op het laatste moment om op reis te vertrekken. Het voordeel van zo’n last minutes is dat je jezelf heel wat geld kan besparen.

Bodrum is een populaire Turkse strandbestemming, gelegen aan een van de mooiste baaien van Turkije. De stad heeft een bruisend uitgaansleven en staat bekend om zijn vele bars, cafés en discotheken. Maar daarnaast kan je in Bodrum ook heel wat historische bezienswaardigheden bewonderen.  Het is namelijk een stad met een lange en vooral boeiende geschiedenis. Tel daarbij de smakelijke Turkse keuken, de prachtige natuurlijke omgeving en het aangename klimaat en je weet wat een last minute naar Bodrum zo aantrekkelijk maakt.

Bodrum kent een heleboel chique hotels, die met een last minute vaak al honderden euro’s goedkoper zijn. Het is dus een aanrader goed uit te kijken naar eventuele aanbiedingen.

Bodrum heeft een luchthaven, die op 36 kilometer van het stadscentrum gelegen is. Als je hierop vliegt, ben je er dus zeker van dat je al na een paar uurtjes vliegen kan genieten van het aantrekkelijke Bodrum.

Gerelateerde berichten

Leen