Bodrum — 01 september 2011
Hotels in Bodrum: grote luxe

In Bodrum, een van de meest mondaine plaatsen aan de Turkse kust, vind je heel wat chique hotels. Zowel in de stad zelf als in de nabije omgeving vind je grote resorts met alles erop en eraan. Doordat het aanbod zo ruim is, zit er voor ieder wel wat wils tussen. Het loont zeker de moeite op voorhand goed rond te neuzen, zodat je het hotel vindt dat het best bij jouw smaak past.

In Bodrum zelf liggen de meeste hotels in de levendige wijk Gümbet, vlakbij het centrum van Bodrum. Je vindt er hotels in alle maten en soorten, van kleine, eenvoudige tweesterrenhotels tot grote hotelcomplexen met drie tot vier sterren.

Ook buiten het centrum van Bodrum liggen veel hotels. Ook hier bestaan er grote verschillen. Zo zijn er de grote en luxueuze hotelcomplexen, maar evenzeer de eenvoudige familiehotels. Als je iets wilt bezoeken of gaan winkelen in het centrum van Bodrum, kan je doorgaans vlakbij je hotel wel op een dolmus (busje) stappen die je tot bij de belangrijkste trekpleisters voert. Je kan ook steeds een taxi nemen.

De meeste hotels bieden all inclusive formules aan. Dat betekent dat je op voorhand een vaste prijs betaalt waarin (bijna) alles inbegrepen is. Je kan er dan bijvoorbeeld de hele dag drankjes en snacks consumeren, je maaltijden zijn inbegrepen, je betaalt niet extra voor het gebruik van de hotelfaciliteiten, enz.

Gerelateerde berichten

Leen