Kusadasi — 02 september 2011
All inclusives in Kusadasi

Kusadasi wemelt van de vier- en vijfsterrenhotels. In deze hotels kan je meestal ook een all inclusive verblijf boeken. Dat betekent dat je één prijs betaalt voor je eten, drinken en alle faciliteiten op reis.

Als je op zoek gaat naar een hotel in Kusadasi, zal je het al snel merken: het aanbod is groot. Keuze genoeg dus tussen drie-, vier- en vijfsterrenhotels. Veel van die hotels bieden een all inclusive formule aan. Als je zo’n verblijf boekt, is alles in je reis inbegrepen, van het heerlijke eten, tot je drankjes en het gebruik van hotelfaciliteiten.

Hotelfaciliteiten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit zwembaden, fitnesscentra, hammams, bubbelbaden, spa, sauna enz. Deze kunnen lichtjes verschillen van hotel tot hotel.

Natuurlijk kunnen de all inclusives verschillen van hotel tot hotel. Soms moet je bijvoorbeeld bijbetalen voor à la carte-maaltijden, niet-lokale alcoholische drankjes, het gebruik van sportvelden, waterfietsen, kano’s, enz.

Gerelateerde berichten

Leen