Kusadasi — 02 september 2011
Last minutes naar Kusadasi

Kusadasi, een voormalig vissersdorpje aan de Turkse Westkust, is vandaag de dag een populaire badplaats die iedere jaar heel wat toeristen aantrekt. Velen kiezen voor een last minute naar Kusadasi, om zo de kosten te drukken.

Kusadasi, genoemd naar het duiveneiland dat voor de kust ligt, is een hemels oord voor toeristen. Je kan er genieten van zon, zee en strand, gaan shoppen op de winkelstraat Barlar Sokak, een lekker hapje gaan eten in een vis- of ander restaurant en nog veel  meer. Waarom niet de beeldschone Turkse natuurlandschappen verkennen of een uitstap maken naar een van de prachtige historische sites in de omgeving van Kusadasi? Een last minute zou dit allemaal mogelijk maken.

Kusadasi telt heel wat vier- en vijfsterrenhotels, vakantieappartementen en -woningen. De Turkse prijzen zijn sowieso al een pak voordeliger dan de prijzen hier, maar nog goedkoper wordt het als je een last minute boekt.

Bij het boeken van een last minute, ben je zeker dat je in no time aan het strand of aan het zwembad van een tophotel ligt te zonnen. Er zijn heel wat aanbiedingen van last minutes naar Kusadasi, waardoor je op je gemak kan vergelijken om de juiste keuze te maken.

Gerelateerde berichten

Leen