Kusadasi — 02 september 2011
Een magnifieke vakantie in Kusadasi

Een vakantie in Kusadasi, dat staat voor een combinatie van schitterend weer, magnifieke zandstranden, lekker eten, leuke uitgaansgelegenheden en mooie excursies. Kortom, een vakantie in Kusadasi heeft maar een doel voor ogen: genieten.

Het voormalige vissersdorp Kusadasi is al enkele jaren lang een van de topbestemmingen aan de Turkse kust. Het heeft zich ontpopt tot een grote badplaats met veel luxueuze hotels en vakantieappartementen.

In Kusadasi zelf zijn het in de eerste plaats de goudgele stranden die de aandacht trekken. Naast zonnekloppen, kan je er ook zwemmen en heel wat watersporten beoefenen. Daarnaast liggen er heel wat gezellige restaurantjes, kan je op zoek gaan naar mooie souvenirs in de winkels in het centrum van de stad, en heeft de stad ook een levendig uitgaansleven. Voor ieder wat wils dus!

Kusadasi ligt in een streek met een lange geschiedenis. In de omgeving kan je dan ook erg veel overblijfselen uit de oudheid terugvinden. Zo behoort een uitstap naar Efeze met zijn prachtig bewaarde ruïnes zeker tot de mogelijkheden. Voor de actievelingen behoort een trektocht door de afwisselde natuurlandschappen tot de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Leen