Marmaris — 02 september 2011
All inclusives in Marmaris

Marmaris is al jarenlang een populaire badplaats aan de Egeïsche kust in het uiterste zuidwesten van Turkije. Zoals in zoveel Turkse steden met grote, vaak erg luxueuze hotels, zijn ook hier de all inclusives erg in trek. Als je voor een all in kiest, zal je pas echt kunnen genieten zonder je ergens zorgen over te maken!

All inclusive is een formule waarbij je een vaste prijs betaalt voor een verblijf in een hotel. In die vaste prijs is je eten, je drank en het gebruik van de (meeste) hotelfaciliteiten inbegrepen. Wat een all inclusive precies inhoudt, kan verschillen van hotel tot hotel. Zo kan het zijn dat je moet bijbetalen voor bepaalde hotelfaciliteiten, het gebruik van materiaal (bijvoorbeeld waterfietsen, kano’s, …), voor een à la carte-menu, enz. Voor de zekerheid kan je je best goed op voorhand informeren over wat er in de prijs inbegrepen is.

De baai van Marmaris is bijna volledig volgebouwd met hotels en appartementen, wat het aanbod van all inclusives erg uitgebreid maakt. Toch is Marmaris voor een stuk ook nog authentiek, wat een verblijf er des te aantrekkelijker maakt.

Gerelateerde berichten

Leen