Kusadasi — 02 september 2011
Hotels in Kusadasi

Kusadasi is een van de badplaatsen bij uitstek aan de Turkse Westkust. Kusadasi staat voor zon, zee en strand, gecombineerd met de mooie natuur, lekkere keuken en gezellige winkeltjes, restaurants en bars. Maar wat een vakantie in Kusadasi pas helemaal af kan maken, is natuurlijk een fantastisch hotel.

Kusadasi heeft een erg ruim aanbod aan hotels, vooral in de klasse van vier tot vijf sterren. In een goed hotel is alles gericht op genieten. Je kan er bijvoorbeeld zonnen aan het zwembad, deelnemen aan allerlei activiteiten, relaxen in de wellnessfaciliteiten, je uitleven in het fitnesscentrum, enz. Vaak is er ook kinderanimatie voorzien.

Veel hotels hebben een uitgebreid buffet. Vaak zijn er zelfs meerdere restaurants en/of snackbars. Ook ’s avonds kan je vaak genieten van animatie. Er komen artiesten optreden in het hotel of je kan een pasje wagen op de dansvloer.

Kusadasi heeft zoveel hotels, dat het vaak moeilijk is om te kiezen uit het ruime aanbod. Je doet er dus best aan op voorhand de verschillende aanbiedingen te vergelijken en op basis daarvan te besluiten waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

Wie een hotel boekt in Kusadasi, kiest vaak voor de all-inclusive formule. Je eten, drank en het gebruik van de verschillende faciliteiten van het hotel zitten dan in de prijs inbegrepen.

Gerelateerde berichten

Leen