Side — 02 september 2011
Hotels in Side

Het op een schiereiland aan de Turkse Rivièra gelegen Side kent een ruim aanbod van hotels, in de stad zelf en in de omgeving. Je vindt er hotels die geschikt zijn voor iedere portefeuille. De prijs is afhankelijk van de  hoeveelheid luxe die je wenst tijdens je verblijf. De prijzen volgen de Turkse standaarden en zijn er over het algemeen dus iets goedkoper dan hier.

Het voormalige vissersdorpje Side aan de Turkse kust, groeit ieder jaar meer uit tot een toeristenparadijs. Daarmee gepaard gaan natuurlijk de hotels. Sommige hotels zijn echte luxepaleizen met alles erop en eraan. Je kan er letterlijk baden in de weelde en hoeft je zelf nergens zorgen over te maken.

Maar het kan ook eenvoudiger in Side, wat niet noodzakelijk betekent dat deze hotels geen luxe bieden. Vrijwel alle hotels in Side hebben een zwembad en zorgen voor animatie.

Hotels kunnen in Side zelf gelegen zijn of enkele kilometers van het centrum verwijderd. Maar overal waar je op hotel gaat, heb je wel de mogelijkheid het openbaar vervoer te nemen tot aan de stad.

Het hoogseizoen in Side loopt doorgaans van mei tot september. In het laagseizoen zijn de prijzen een pak goedkoper.

 

Gerelateerde berichten

Leen