Marmaris — 02 september 2011
Last minutes naar Marmaris

Marmaris is een topbestemming aan de Egeïsche kust in Turkije. Zowel wie houdt van zon, zee en strand, als wie graag feestviert, is in Marmaris aan het juiste adres. Een last minute kan een vakantie in Marmaris bovendien nog stukken goedkoper maken.

De prijs van een last minute is meestal veel lager dan de normale prijs, dit doordat je pas op het laatste moment besluit om te vertrekken. Maar het is  juist dat wat een last minute zo aantrekkelijk maakt.

Zowel feestende jongeren als families met kinderen zullen in Marmaris een ideale vakantiebestemming vinden. De stranden bij Marmaris zijn uiterst kindvriendelijk doordat ze zo geleidelijk aan uitlopen in de zee. Voor toeristen die het nachtleven ten volle willen ervaren, zijn er tal van nachtclubs en bars. Marmaris is daarnaast een idyllische vakantiebestemming aan een baai met schitterende zandstranden, omringd met met naaldbomen begroeide bergen.

Verder is Marmaris ook een uitstekende duikbestemming, kan je er prachtige excursies maken en heeft het de grootste jachthaven van Turkije, waaruit vele boottochtjes mogelijk zijn.

Gerelateerde berichten

Leen