Side — 02 september 2011
Last minutes naar Side

Net als voor de andere populaire bestemmingen aan de Turkse kust, kan je ook voor Side gemakkelijk last minutes boeken. Als je een last minute boekt voor Side, kan je in principe de week erna al op het strand liggen van het gezellige voormalige vissersdorpje met de vele historische ruïnes uit de oudheid. Bovendien is een last minute vaak veel goedkoper.

Als je een last minute boekt naar Side, kom je waarschijnlijk aan op de luchthaven van Antalya. Van daaruit word je verder gebracht.

Side biedt voor iedere toerist wel wat wils. Je kan er relaxen aan het zwembad of op het strand, allerlei watersporten beoefenen, de prachtige omgeving verkennen, cultuur opsnuiven, je verdiepen in de historische bezienswaardigheden… Kortom, er valt meer dan genoeg te beleven. De populariteit van Side gaat nog steeds in stijgende lijn, en dat is eraan te merken. Er wordt steeds nieuwe accommodatie bijgebouwd.

Ben je dus op zoek naar de ideale combinatie van zon, zee, strand, een snuifje cultuur, lekker eten en de alom bekende Turkse gastvrijheid, maar wil je hier niet te veel voor betalen, dan is een last minute naar Side zeker iets voor jou.

Gerelateerde berichten

Leen